Monika jep versionin e saj mbi përplasjen Blerando-Meti: E ka shtyrë, se ka prekur

Monika jep versionin e saj mbi përplasjen Blerando-Meti: E ka shtyrë, se ka prekur

Konkurrentja e Big Brother VIP Kosova, Monika, e ka treguar versionin e saj mbi përplasjen, Blerando-Meti.

Ajo ka thënë se ka qenë Blerando ai që i është drejtuar atij me një zë të lartë, derisa Meti ka reaguar.

Por, Monika ka thënë se bëhet fjalë për “shtyrje” dhe jo për “prekje fizike”.

Ndiqeni deklaratën e Monikës, përmes videos në linkun e mëposhtëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *