SHOWBIZ

Mallkimi i xhinseve të Donaldit vazhdon të përndjekë Romeon

Pak ditë më parë dyshimet tona se përse Donaldi ka veshur kaq shpesh një palë xhinse morën fund. Aktori i ka dërguar pantallonat në shtëpi dhe Romeo tregoi se mbartin “një mallkim” dhe ndryshe nga Donaldi nuk i ka veshur