Ylli nëse do isha beqar me këto dy femra të ‘BBVK’ do krijoja lidhje dashurie

Ylli është banori i ‘Big Brother Kosova’ i cili ju bashkua këtij reality show qe nga dita e parë.

Ai shprehet se “Nëse do isha beqar këtu në shtëpi do të lidhja me dy femra.

Andaj dhe Jonida i drejtohet se cilat do ishin ato femra me të cilat do krijoje lidhje dashurie.

Ai shprehet se do ishte Shqipja dhe Santiana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *