Shokon Linda: Blero ka kërku të më shoqërojë në dhomë kur punoja me Teuta Krasniqin

Linda ka përmendur një situatë që sipas saj ka ndodhur dhjetë vite më parë.

Ajo tha se Blero i ka kërkuar ta shoqërojë në dhomë atë.

Kam punu në një emision me Teuta Krasniqin. Blero më ka sjell dhe ka kërku të më shoqëroi në dhomë të hotelit, betohem për Zotin”, tha ajo.

Blero mohoi këtë duke quajtur si përpjekje që ta shpëtojë vetën nga eliminimi. 

“Duhet më ardh marre më shpif, gjitha këto po i bën për mos më dal sot”, tha ai. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *