Vedati parashikon se kush do të jenë dy banorët e fundit për çmimin e madh

Mc Beka është rikthyer për të qëndruar në shtëpinë e Big Brother Vip KOosova për 24 orë, ai edhe këtë herë e ka mbajtur emisionin e tij që e kishte çdo mëngjes sa ishte banor i shtëpisë më të madhe në vend.

Mc Beka të ftuar i pati në një moment dy prej pesë finalistëve, Stresin dhe Vedatin. Ai në një moment e pyeti humoristin se kush mendon që do të jetë favoriti për fitues të BBVK-ës.

Vedati tha se mendon që në fund të finales do të jetë me Stresin.

“Secili prej pesëshes është finalist, mundem me thënë se në finale tre dalin dy mbesin, mua ma merr mendja që do të shkojë në finale me Stresin”, ka thënë Artani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *