Selimi: Nga ato çfarë po dëgjoj s’ka marrëveshje, emisarët po përpiqen ta shpëtojnë përpjekjen

Takimi mes Kurtit dhe Vuçiqit në Ohër po vazhdon ende. Lidhur me atë çfarë po ndodh brenda sallës së negociatave ka shkruar ish-kryediplomati kosovar, Petrit Selimi.

Ai thotë se nga informacionet e dëgjuara në këto momente është që s’ka marrëveshje dhe se emisarët janë duke u angazhuar fuqishëm për të shpëtuar përpjekjen e tyre për marrëveshje.

“Ajo që po dëgjoj në këtë moment nga Ohri është se nuk ka “asnjë marrëveshje”. Të dërguarit që punojnë shumë për të shpëtuar përpjekjen”, ka shkruar Selimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *