Olta i bën kërkesën e pazakontë Kristit: Eja më puth…

Olta i ka kërkuar sot Kristit që ta puthë dhe t’i kërkojë falje pasi sipas saj ai ka bërë gabime.

Kristi i habitur e ka pyetur pse duhet ta puthë.

Tutje Olta ka këmbëngulur derisa ai i dha një përqafim.

Olta: Më puth këtu dhe më kërko falje. Më thuaj më fal! Më thuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *