Nga sot kjo do të jetë polica e re kufitare 

Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) bën të ditur për qytetarët se nga sot ka hyrë në përdorim polica kufitare, e cila mbyll ciklin e ndryshimeve të policave që janë bërë në këtë Institucion.

Në fillim BKS-ja kishte ndryshuar policën TPL, me pastaj TPL Plus dhe tash në fund është bërë dizajnimi i policës kufitare.

Drejtori BKS-së ka njoftuar se policat që tashmë janë në funksion janë të një standardi të lartë si në aspektin vizual, ashtu edhe në atë të sigurisë

Mazreku ka thënë se janë duke punuar në vazhdimësi që në një të ardhme të shpejt ta eliminojnë në tersi kopjet fizike të policave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *