Maestro nuk ka njohuri që Jugosllavia është shpërbërë, thotë se Kosova kufizohet me të

Të enjten, vëlla i madh i ka sfiduar banorët e Big Brother VIP me një lojë pyetje-përgjigje.

Mes shumë pyetjeve nga historia dhe gjeografia, banorët e spektaklit më të ndjekur në Shqipëri treguan njohuri shumë të cekëta shkollore.

I pari nisi tenori Armaldo Kllogjeri, i quajtur në shtëpi si Maestro. Megjithëse mund të jetë një maestro (mjeshtër) në muzikë, ai duket se i ka të pakta njohuritë mbi gjeografinë, dhe aq më pak shtetin fqinjë të Shqipërisë – Kosovën.

Kjo pasi ai u përball me pyetjen e parë nga loja e cila ishte: “Me sa shtete kufizohet Kosova?”.

Ai filloi të përgjigjej mirë duke përmendur tri vendet e pari (Shqipërinë, Malin e Zi dhe Maqedoninë e Veriut), deri në momentin kur tha shtetin e katërt, duke u përgjigjur: “Jugosllavia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *