Krizë në martesën e reperit Bim Bimma?!

Në vitin 2018 kur edhe u bë baba për herë të parë Bim Bima kurorëzoi dashurinë me Fjolla Vokshin.

Jetën private reperi e ka kaluar gjithmonë në privatësi të plotë duke bërë që pak të kuptohet prej saj.

Por indikacione të forta për një krizë kanë ardhur së fundmi.


Reperi dhe partnerja nuk e ndjekin më njëri-tjetrin në rrjetet sociale duke krijuar dyshime se çka ka ndodhur mes tyre.

Për më tepër edhe ato pak fotografi të përbashkëta më nuk gjinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *