Dalëngadalë po krijohet çifti Alba dhe Azemi

Azemi dhe Alba janë dyshja që po pëlqehen shumë nga publiku. Mes tyre duket se ka nisur një pëlqim real.

Një video është bërë virale në ‘Tiktok’ ku shihet ata duke komunikuar përmes një kënge

Se çka do të ndodh mes raportit të tyre mbetet ta shohim ditëve në vazhdim.

L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *