Çmimi i naftës në “hava”, ja sa do të kushtojnë derivatet për 24 orët e ardhshme

Janë publikuar çmimet “tavan” të derivateve nga Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë për 24 orët e ardhshme në Kosovë.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është 1.86 cent për litër.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është 1.74 cent për litër.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është 0.78 cent për litër.

Këto çmime vlejnë për datën 28.06.2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data e publikimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *