Mblidhen banorët, kanë një kërkesë për “Vëllain e Madh” 

Banorët e Big Brother VIP Kosova, janë mbledhur dhe i kanë shprehur “Vëllait të Madh” një kërkesë.

Edona, Ganiu, Besi dhe Ylli i kërkuan “Vëllait të Madh” që t’ua lëshonte ngrohëset, pasi që nuk mundën t’i ndezin as cigaret.

Por për më shumë detaje rreth kësaj kërkese, ndiqeni videon e mëposhtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *