​Ndalohet vetura në Leposaviq, mbante bluzë me mbishkrime nacionaliste

Njësiti policor gjatë kontrollit ka ndaluar veturën të cilën kishte qenë duke e drejtuar i dyshuari mashkull serb-kosovar dhe gjatë kontrollit në veturë kanë gjetur një bluzë dhe një stemë me mbishkrime nacionaliste.

Rasti ka ndodhur në fshatin Kajkovo të Leposaviq, lidhur me rastin është informuar prokurori dhe gjyqtari dhe pas konsultimit ndaj të dyshuarit është iniciuar procedurë për kundërvajtje./KP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *