Sabiani mbështet Kristin pas ndarjes nga Keisi: Forca, lufto për atë që do

Sabiani, duket se ka ndryshuar opinion për Kristin dhe po e mbështet atë pas daljes nga BBV, që ky i fundit të kalojë nominimin e vështirë ku gjendet për këtë javë. Sabiani ka votuar që nga shtëpia të dalë Armaldo dhe ka publikuar dhe provën për këtë në Instagram.

Në këtë foto, Sabiani ka dhe një mesazh për Kristin, të cilin e ka bërë madje “tag”, e thotë “Forca Kristi mos dil e lufto për ato që do”.

Image

Kujtojmë që kjo situatë vjen vetëm pak orë pasi vajza e tij Keisi, i dha fund atij raporti që kishte me Kristin, duke mohuar që ata të kenë qenë në një lidhje, por tha se kanë vetëm një pëlqim për njëri-tjetrin, por asgjë më shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *