Martesa me Kiarën një mashtrim i madh, publikohet dokumenti që vërteton se Luizi është beqar

Natën finale të BB VIP, Luizi dhe Kiara lidhën martesë në Bashkinë e Tiranës në prezencë të Erion Veliajt dhe duke shijuar muzikën e Elvana Gjatës.

Por duket se kjo martesë ka qenë jo reale. Pak ditë më parë Luizi ka ndryshuar një biznes në QKR dhe ç’ka shkruhet në dokumentacion është edhe gjendja civile, ku Luizi rezulton beqar. Kjo do të thotë që Luizi dhe Kiara nuk janë zyrtarisht të martuar.

Që do të thotë kjo martesë rezulton të jetë bërë për show, në mbështetje të fushatës elektorale për lali Erin, apo për ndonjë arsye që do ta zbulojmë rrugë. Duke kuptuar që dhe Elvana thjesht është gjendur mes vorbullës në tarracë në 12 të natës.

Por çdo që shkoj kot, sepse ajo që dimë deri tani, është fakti që martesa e Luizit dhe Kiarës është fallco!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *