Luizi: Lidhja e Kristit me Kejsin filloj ta marr teposhtëzen me hyrjen e Sabianit në shtëpi

Sonte gjatë Prime përsëri është duke u debatuar për lidhjen Kejsi Kristi, dhe disancimit të Kejsit ndaj tij.

Madje ajo sonte tha se ka vendosur ta ndërpresë këtë mardhënie.

Ndërkohë situatën e tyre e kane komentuar edhe banorët e tjerë, derisa Luizi tha se ka disa dyshime.

“Per mu është vajza ma e sinqerte, por dyshime kam, une dyshoj qe kjo marrëdhënje filloj me marr teposhten sapo hyri sabiani ne shtepi”, tha Luizi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *