‘I sëmuri pret’, makina e ndihmës së shpejtë shkon për të blerë hamburger

Kosova është vend i çudive.

Një autoambulancë është fotografuar derisa po priste për porosi në radhe për ta marrë një hamburger.

Fotografia është realizuar mbrëmë.

Duket se shoferi i autoambulancës ka qenë i uritur dhe ka vendosur që me makinën që është e destinuar për të bartur njerëz të sëmurë

Leave a Reply

Your email address will not be published.