Dior zëvendëson Bella Hadid me një tjetër modele për shkak të luftës në Gaza

Bella Hadid është një nga modelet më të famshme dhe më të paguara në planet. Por ajo është gjithashtu një person me origjinë palestineze, e cila ka marrë qëndrim për luftë në Lindjen e Mesme. Dhe mbase këto mendime të saja kanë mërzitur shtëpinë e modës Dior që vendosi ta zëvendësonte me May Tager izraelite për fushatën reklamuese të Krishtlindjeve.

Edhe pse Bella Hadid ka një lidhje të gjatë me Dior, kjo nuk e pengoi shtëpinë të përdorte May Tager izraelite. Për momentin, as Bella Hadid dhe as Dior nuk i kanë komentuar thashethemet.

Megjithatë, Bella Hadid ka folur hapur për luftën e Izraelit me Palestinën dhe atë që po ndodh në Rripin e Gazës, e cila mund të ketë qenë shqetësuese.

Kush është May Tager?

May Tager izraelite ka bërë fotosesione me aktoren-modelen Anya Taylor-Joy dhe gra të tjera për aromat dhe produktet e kujdesit personal Dior, por është e paqartë nëse bashkëpunimi i tyre do të jetë afatgjatë.

24-vjeçarja May Tager tashmë ka një rezyme mjaft të pasur me bashkëpunime me shtëpi si Giorgio Armani, Louis Vuitton, Victoria’s Secret e shumë të tjera.

Megjithatë, ndryshimi i Bella Hadid me May Tager nuk kaloi pa u vënë re nga përdoruesit e rrjeteve sociale. Disa madje shkruan: “Faleminderit Dior që na tregove se cilën kompani gjenocidale të bojkotojmë” dhe të tjerë komentuan: “Fakti që Dior ende i jep një platformë gruas së rrahësit Johnny Depp, por ndërpret bashkëpunimin e tij me Bella Hadid dhe në vend të kësaj ai përdor një grua izraelite. pavarësisht gjithçkaje që ndodhi muajin e kaluar, ajo thjesht ju tregon gjithçka për këtë shtëpi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *