Si në përralla, kështu duket vendi ku do të martohen Adri dhe Ilirjana

Ashtu edhe sic kishte raportuar ekskluzivisht Gazeta Neutral, në “Prime” e natës së sotme të reality-shou “Big Brother VIP Kosova 2” u kurorëzua çifti, Adri – Iliriana.

Adri kishte vendosur që përmes një surprize t’i propozoi për martesë Ilirianës.

Ndërsa, vendi ku ata u kurorëzuan ishte përrallor.

Para propozimit, Adri bëri rrëfimin që kishte me Iliranën, ku ata ishin njohur shumë herët qysh si tinejxher derisa të pranishëm në këtë ceremoni ishin edhe familjarët e çiftit.

Më parë, është njoftuar nga produksioni së për herë të parë në këto dy edicione brenda shtëpisë së “Vëllait të Madh” do të zhvillohet një ceremoni dasme. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *