Ledi tregon një histori ku nuk i shërbyen në një restorant në Gjermani

Banorja e Big Brother VIP Kosova, Ledi ka treguar se si është ndjerë e diskriminuar në një restorant në Gjermani pasi që foli shqip.

“Nuk më kanë shërbyer, më nxorën jashtë, më dhanë menynë por kur më dëgjuan të flas shqip nuk pranuan as të flasin në anglisht, ma morën menynë dhe më thanë të dal jashtë”, është shprehur Ledi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *