Kërcet ‘grushti’ në BBVK, kapet keq Meti me Blerandon

Blerando dhe Meti sot e kanë pasë një pakënaqësi me njëri-tjetrin.

Ata ishin në banjo dhe filluan të debatojnë derisa Blerando ishte duke ia ndarë punët e shtëpisë Metit, pasi ai është kapiten.

“Kapiten je, por duhet të sillesh mirë. Mos u sjellë aty si drejtor. Me urdhër bëje këtë, bëje atë. Nuk dua të marrë infeksion, pa dorëza dhe pa maskë unë nuk punoj”, tha Meti.

Kurse, Blerando i thoshte se nuk merret me të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *