Sot 5 vjet u nënshkrua Deklarata për rishikimin e vijës kufitare me Malin e Zi

Sot, janë bërë pesë vjet nga nënshkrimi i Deklaratës së Presidentëve, të Kosovës e Malit të Zi, për trupën punuese të përbashkët mbi; identifikimin, rishikimin dhe korrektimin e vijës kufitare në drejtim nga Çakorri e Zhlepi.

Deklaratë ishte nënshkruar mes ish presidentit të Republikës së Kosovës Hashim Thaçit dhe presidentit të Republikës së Malit të Zi Filip Vujanoviq.

Sot, janë bërë pesë vite nga nënshkrimi i Deklaratës së Presidentëve, të Kosovës e Malit të Zi, për trupën punuese të përbashkët mbi; identifikimin, rishikimin dhe korrektimin e vijës kufitare në drejtim nga Çakorri e Zhlepi.

Deklaratë ishte nënshkruar mes ish presidentit të Republikës së Kosovës Hashim Thaçit dhe presidentit të Republikës së Malit të Zi Filip Vujanoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *