“La bella”, Luana në Itali isha shton bukurinë vendit

Luana Vjollca ka zgjedhur fundin e majit për të vizituar zonën e Toskanës në Itali.

Si një “bombë” e vërtetë Luana ka dëshmuar para italianëve se shqiptarët i rivalizojnë ata fuqishëm për bukurinë e femrave.

Me linja shpërthyese, plot stil dhe në top formë, Luana ka konfirmuar edhe një herë se mbetet një nga femrat më të bukura shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *