Publikohet bashkëpunimi i Gjikos dhe Zërit

Gjiko ka lansuar bashkëpunimin e veçantë të tij, me djalin e tij Zërin.

‘Baby Shark’ titullohet kënga e cila u shkrua nga Gjiko dhe mban vulën e Redbox Entertainment.

Dëgjojini më poshtë babë e bir! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *