“Dikujna këtu ja ka marr burrin shoqja” – Vesës i mbetet hatri me Edonën pasi ajo ngacmon burrin e Ilirianës

Vesa Vllasaliu është konkurentja më e përfolur e Big Brother Vip Kosova.

Ky diskutim për të u bë shkaku i historisë të cilën e ka treguar në lidhje me ish të dashurin e saj, futbollistin Mërgim Berisha.

Ditëve të fundit Edona ka filluar të bëjë humor me Adrin dhe Ilirianën duke i thënë se i pëlqen Adri, deklaratë për të cilën ka reaguar Vesa.

“Dikujna këtu ja ka marr burrin shoqja, nuk është ‘funny’ kjo çka po bën Edona me Adrin” tha Vesa.

Adri dhe Iliriana kanë qenë shumë të heshtur deri në prajmin e fundit kur edhe janë nominuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *