“Mua herë pas here më kujtohet dhe…”/ Erjola flet për herë të parë për vdekjen e të atit

Gjatë një bisede mes banorëve Erjolës dhe Silvit, dyshja kanë diskutuar rreth familjes së tyre ku dyshja kanë folur më shumë rreth familjeve të tyre. Erjola ka folur për herë të parë më shumë rreth ndjesive të saj dhe mungesës së babait të saj.

Erjola: Kur ndodhin shumë ngjarje, situata njëra pas tjetrës, ka nevojë njeriu të ketë konfirmime ose të takojë familjarët. Mua herë pas here më kujtohet dhe babi që unë nuk e kam. Aty pastaj prekem se nëse mami vjen më takon një ditë, janë ca njerëz që…

Silvi: Ku jeton mami?

Erjola: Këtu jeton, por unë jetoj vetëm.

Shiko këtu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *