Getinjo ka ditëlindjen, ka një falënderim

Getinjo sot është një nga artistët më të dashur në vendin tonë.

Rrugëtimi në këtë industri për të nuk ishte dhe I lehtë, por me shumë suksese në fund.

Getinjo sot feston ditëlindjen e 33-të dhe ka një falënderim për Zotin për arritjet e dij deri këtu.

“Me daten 13.06.1991 isha nje foshnje e sapo lindur qe erdhi ne kete bote duke qajt me ze! Sot mbusha 33 vite jete dhe po buzeqeshi Falemnderimi dhe lavderimi shkon veten per madherine e lartesuar,krijuesin e gjithçkaje,Zotin apsolut ! Elhamdulilah per secilen frymemarrje deri me sot “, ka shkruar reperi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *