Krisje në lidhjen e Meritonit dhe Ilnisës, vajza e re mollë sherri?

Hyrja e re ishte arsye e një krisje mes Meritonit dhe Ilnisës. Sara, vajza e re si duket i mori ‘mendjen’ Meritonit.

Meritoni u pa mjaft i vëmendshëm ndaj saj, madje i dha edhe krevatin e vet Sarës.

Ilnisa madje u pa e prekur nga veprimet e Meritonit karshi Sarës.

“Ka qene e re, edhe mendova qe ka nevoje me u shoqeru me diken, andaj ja dhash edhe krevatin ku ishte Ilnisa, ja kam sqaru edhe Ilnisës”, tha Meritoni.

“Une Saren nuk e njof fare, ne menyren se si mu afrua a ju te dy e paski dashurine e vertete, pjesa e krevetit me duket vogeline me pjesen se si si i fut hundet ne shtepi, mua me ben pershtypje se si kjo vajza e luan te menjanuaren dhe i shkon ne kolltuk, nuk jam xheloze per Sarën”, tha Ilnisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *