Fifi uron nënën për ditëlindje me fjalë zemre

Një moment i veçantë dhe i ndjenjshëm ka ndodhur në botën e medias sociale, kur artistja e njohur Fifi ka bërë një urim të veçantë për ditëlindjen e nënës së saj, shkruan Gazeta Neutral.

Në një postim plot emocionues në profilin e saj, Fifi ka shprehur thellësisht dashurinë dhe respektin për figurën më të rëndësishme në jetën e saj.

Në postimin e ndarë në profilin e saj, Fifi ka shprehur dashurinë dhe respektin për nënën e saj, duke shkruar: “Happy Birthday my queen edhe 100 shendet mam, me dashni e me neve”

Mesazhi i Fifi ka marrë reagime pozitive nga ndjekësit e saj, duke shfaqur vlerësimin për lidhjen e ngrohtë familjare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *