Brikenda e “djeg” Instagramin, nxjerr imazhe të nxehta nga shtrati

Brikenda, ish banorja e Big Brorther VIP Kosova, duke ndarë momente të saj të jetës dhe stilin e saj mjaftë dinamik, shkruan Gazeta Neutral.

Duke shfaqur një elegancë të përmbajtur dhe një fizik që nuk mund të injorohet, ajo ka bërë që emri i saj të jetë i njohur në këtë ambient.

Foto e fundit e publikuar nga Brikenda ka sjellë një reagim të fuqishëm nga ndjekësit e saj, duke paraqitur një selfie të nxehtë nga shtrati. Kjo pamje e nxehtë ka shkaktuar një valë reagimesh pozitive, duke i dhënë atij pëlqime dhe komente të mëdha.

Me një prezantim të tillë të vazhdueshëm, Brikenda vazhdon të mbetet një figurë e diskutueshme dhe me ndikim në rrjetet sociale, duke mbajtur vëmendjen e ndjekësve të saj dhe duke bërë që secila prej postimeve të saj të jetë në qendër të vëmendjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *