Sot urime të shumta nga gjithandej për artistin Nikollë Nikprelaj

Nikollë Nikprelaj tashmë emër i njohur dhe i dashur gjithandej për aderuesit e muzikës së mirëfilltë shqipe , sot e feston ditëlindjen .

Ai ka një karrierë të gjatë dhe shumë të suksesshme .

Zëri i tij i veçanté dhe reportuari i llojllojshëm ka bërë që këngëtari i mirënjohur të bëhet i kërkuar nëpër ahengje familjare dhe mbrëmje të shumta muzikore edhe në Amerikë.

Ju kujtojmë se Nikolla gëzon dhe një familje të mrekullueshme, bashkëshorten dhe dy djemtë e tij binjak .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *