‘Vëmendja është i vetmi shërim për disa!’/ Dafina ironizon Tayna-n?

Dafina dhe Tayna, dy artiste të muzikës shqiptare, përpara dy vjetësh lancuan projektin e tyre tepër të suksesshëm ‘Bye Bye’.

Mirëpo, pak kohë më pas, vajzat e prishën raportin që kishin krijuar me njëra-tjetrën.

Teksa së fundmi u përfol për një prishje mes marrëdhënies së Tayna-s me menaxherin dhe producentin e saj, një reagim ka ardhur prej Dafinës e cila shkruan në ‘broadcasting’: ‘Vëmendja është i vetmi shërim për disa që e gjejnë ilaçin për të shëruar egon e tyre. Paçit fat!’

A është ky një ‘thumb’ për Tayn-an?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *