Urimi e Alisa bëjnë gjestin e madh, ndihmojnë tri familje të prekura nga vërshimet e fundit në Kosovë

Ish konkurrentët e Big Brother VIP Kosova, Urimi dhe Alisa patën shprehur gatishmërinë e tyre për t’i suportuar familjet e prekura nga vërshimet e fundit në Kosovë.

Dyshja, javë më parë kanë hapur një gjiro llogari, brenda të cilës krijuan fonde për t’i ndihmuar familjet në fjalë dhe për këtë iniciativë morën edhe mbështetjen e ndjekësve të tyre në mediat sociale.

Çifti simpatik, Urimi dhe Alisa kanë shkuar për t’i ndihmuar gjithsej tri familje në qytetin e Mitrovicës që edhe para vërshimeve kishin probleme të theksuara ekonomike.

Por, për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *