Stresi ia qau hallin shëndetësor, Kejsi publikon foto nga Karaibet

Stresi i është rikthyer historisë së Kejsit në Big Brother VIP Kosova. Ai insistoi në pajtimin me të, duke përmendur se Kejsi i ka dy tumore dhe nuk dihet se a shpëton gjallë.

Ndërkohë, pak orë përpara këtij rrëfimi, Kejsi duket të ketë pasur të tjera halle.

Ajo përmes rrjeteve sociale ka treguar se e ka rezervuar pushimin e radhës.

Destiancioni është një prej vendeve tropikale të Karaibeve për ti ikur të ftohtit të Kanadës.

Kujtojmë se Kejsi prej javësh, përkundër përmendjeve të vazhdueshme nga Stresi, ka preferuar që të qëndrojë tërësisht larg, duke mos dhënë as edhe një koment të vetëm. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *