Shikoni gjestin e djaloshit mbi veturë, gjykojeni vet (VIDEO)

Kosova prinë me numër aksidentesh dhe më së shumti ato shkaktohen nga të rinjët.

Por, kjo nuk e ka ndaluar djaloshin që të hypë mbi veturë e të bëjë pompa ushtrimesh fitnesi, shkruan gazeta Neutral.

Ai duket shumë energjik dhe aspak i trembur, mesa duket nuk ka frikë nga sanksionet ligjore që mund të pësoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *