Një tjetër ish-banor i Big Brother VIP 2 konkurrent në ‘Dancing with the stars’

Faqja zyrtare e DWTS, ka postuar klipin e konkurrentit më të ri. Ai është ish-banori i Big Brother VIP 2, Elvis Pupa, i cili ka dashurinë e publikut si një nga aktorët më të preferuar të humorit.

Në Dancing With The Stars ai premton që do kërcejë si profesionist dhe partnerja e tij e kërcimit do të jetë Jora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *