Muzikantja Ezra Furman pranon se është një grua transgjinore

 Muzikantja Ezra Furman pranon se është një grua transgjinore

Muzikantja Ezra Furman njoftoi se ajo është një grua transgjinore dhe një nënë.

Këngëtarja e Ezra Furman dhe Harpoons ndau të vërtetën e saj në Instagram këtë javë së bashku me fotot e saj dhe një foto të saj me fëmijën e saj.

“Doja të ndaja me të gjithë se unë jam një grua trans, dhe gjithashtu se unë jam një nënë dhe kam qenë për një kohë tani (si 2+ vjet),” shkroi ajo.

Për të qenë një grua trans: për arsyet e mia unë kam hezituar të përdor këto fjalë, veçanërisht fjalën ‘grua’. Unë shpesh e kam përshkruar veten si jo binare, gjë që mbase është akoma e vërtetë (thjesht do të ulem me atë pyetje për momentin). 

Furman,  shpjegoi se pranimi i identitetit të saj ishte “kompleks” por shtoi se është “komplekse të jesh çdo lloj gruaje”.

“Unë jam shumë krenare që jam një grua trans dhe e kam njohur atë dhe jam në gjendje ta them”, shkroi ajo. “Ky nuk ka qenë një udhëtim i lehtë.”

Furman përshkroi gjithashtu “magjinë e prindërimit”, duke e quajtur përvojën e saj “të bukur dhe të shenjtë”.