Modeli më i ri nga Apple, iPhone SE është i ngjashëm me iPhone 11 por më i lirë

 Modeli më i ri nga Apple, iPhone SE është i ngjashëm me iPhone 11 por më i lirë

iPhone SE do të jetë për 300 dollarë më i lirë se sa çmimi fillestar i iPhone 11.

Po ashtu një dallim tjetër në mes këtyre dy modeleve është madhësia e tyre, ku iPhone SE ka ekran 4.7 inç e që është më i vogël se modeli 11 dhe XR, transmeton IndeksOnline.

Kurse të dyja këto modele kanë numër të njëjtë pixelash.

Po ashtu edhe ky model do të jetë rezistent ndaj ujit./IndeksOnline/.