Luana si gjithmonë tërheqëse, ja si duket ajo në postimin e saj të fundit (FOTO) – NEUTRAL

 Luana si gjithmonë tërheqëse, ja si duket ajo në postimin e saj të fundit (FOTO) – NEUTRAL

Moderatorja dhe këngëtarja nga estrada shqiptare, Luana Vjollca ka postuar fotografi nga Roma në profilin e saj.

E veshur me xhinse të shkyera dhe me një polover të kuq, Luana si gjithmonë duket tërheqese, transemton Gazeta Neutral.

JA FOTOT: