Lajmi për ndarjen e Robertit dhe Getoarbës del të jetë i rremë

U raportua se prezantuesi i radios dhe një emisioni të mëngjesit, Robert Bojaj është ndarë nga dramaturgia, Getoarbë Mulliqi

Robert Bojaj dhe Getoarbë Molliqaj nuk janë ndarë.

Arsim Gërxhaliu, i specializuar në mjekësinë ligjore ka postuar sonte një fotografi ku çifti shihet së janë bashkë dhe nuk janë ndarë.
Sipas raportit, thuhej se çifti më nuk e përcjellin njëri tjetrin në rrjetet sociale.

Por, ata vazhdojnë ta përcjellin dhe fotoja që ka postuar në profilin e vet Gërxhaliu e konfirmon që çifti vazhdojnë të jenë bashkë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *