Ky është banori i eliminuar sonte nga “BBVA”

Nga e marta deri sot të nominuar kanë qenë Armaldo, Luizi dhe Kristi.

Arbana tregoi rezultatin nga votat e publikut, me ç’rast u eliminua, Armaldo.

Banori ka qenë qysh se nga fillimi i nisjes së spektaklit.

E prisnit eliminimin e Armaldos?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *