Konkurrenti i thotë ‘thatuqe’, Mikela çohet në mes të studios dhe bën veprimin e papritur-NEUTRAL

 Konkurrenti i thotë ‘thatuqe’, Mikela çohet në mes të studios dhe bën veprimin e papritur-NEUTRAL

Dje në “Për’puthen” u transmetua takimi mes Toles dhe Markos, i cili komentoi disa nga konkurrentët. Ai e quajti Mikelën thatuqe, gjë që nuk i pëlqeu aspak kësaj të fundit.

“U habita në fakt se prisja takim nga ajo thatuqa, Mikela. Nuk më pëlqeu mënyra si e ka bërë zgjedhjen e takimit.

Ajo ka bërë rolin e mamit në takime. Ka thënë që dua burrë me rr dhe ka dalë në takime me fëmijë”, tha Marko.

Mikela doli në mes të studios dhe i bëri një piruetë duke i treguar mirë linjat trupore.

“S’jam thatuqe, ndoshta s’më ke parë mirë, po të bëj një piruetë. Jam shumë në rregull me format që kam”, i tha Mikela.

“Thatuqe thuhet me përkëdheli”, iu përgjigj Marko.

.