Kompania “Valoni”, 1-shi në Kosovë për pastrim të shtëpive dhe banesave – NEUTRAL

 Kompania “Valoni”, 1-shi në Kosovë për pastrim të shtëpive dhe banesave – NEUTRAL

Kompania “Valoni” më e mira për pastrim, kualiteti dhe puna që bëjnë, ka bërë që shumë qytetarë dhe kompani të shumta t’i besojnë atyre.

Kompania “Valoni” kryen këto shërbime për ju:

1.Pastrim të shtëpive

2. Pastrim të banesave kolektive

3. Mirëmbajtje të shtëpive dhe mirëmbajtje të shtëpive e banesave në kohë të pacaktuar.

Më poshtë keni numrin që mund t’i kontaktoni.

 

/Neutral.al/