Erdhi dueti “Milano” nga Finem dhe Melinda!

Gjatë kësaj jave është promovuar bashkëpunimi më i ri në industrinë e muzikës shqipe ai mes Finem dhe Melindës.

Ky projekt që mban titullin “Milano” tashmë është publikuar edhe në YouTube e duket se do jetë një nga ato këngët që i përshtatet secilës stinë.

Për këtë prurje kanë punuar në beat RVCHET dhe Sir Jacob e teksa nuk ka munguar edhe dora e producentit të hiteve të Melindës, Big Bang.

Klipin që zgjat 2 minuta e 39 sekonda mund ta shihni mëposhtë./Neutral

Leave a Reply

Your email address will not be published.