Ekspertët e sigurisë paralajmrojnë: Mbuloni kamerat e telefonëve dhe laptopëve

 Ekspertët e sigurisë paralajmrojnë: Mbuloni kamerat e telefonëve dhe laptopëve

Koha e pandemisë ka bërë që të rritet përdorimi i aplikacioneve të tilla si Zoom, Skype e shumë të tjera.

Mirëpo sipas ekspertëve të sigurisë kohëve të fundit janë shtuar sulmet kibernetike, e ku hakerët mund të kenë çasje në kamerën tuaj, transmeton IndeksOnline.

Sipas hulumtimeve të bëra ka dalë që rreth 15.000 pajisje kamerash janë të lehta për tu hakuar.

Andaj ekspertët e sigurisë kanë këshilluar që të mbulohen kamerat e këtyre pajisjeve./IndeksOnline/.