Einxhelin e kap ‘syri i keq’, ja çfarë i ndodhi në Turqi

Dagz dhe Einxhel kanë filluar pushimet e tyre të parë veror i përbashkët si një çift.

Çifti kanë zgjedhur një prej resorteve të Turqisë, në Belek.

Einxhel ka qenë shumë aktive në rrjete sociale duke ndarë gati gjithçka nga pushimet.

Ajo është e sëmurë me temeratur mbi 37.

Ajo për këtë e ka gjetur dhe ‘fajtorin’ duke i lënë ‘fajin’ syrit të keq, “Aaa po vazhduam kështu s’do postoj më” – është shprehur ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *