E tmerrshme: Gruaja e vret burrin, ajo e helmoi atë me zhbllokues gypash…

Një burrë nga Kalifornia ka thënë se ka tri video që provojnë se bashkëshortja e tij e ka helmuar me lëng për zhbllokimin e gypave të quajtur “Drano”, që nga korriku, raportoi CBS të mërkurën.

“Ajo kap shishen, e derdh, e mbyll dhe e vë te lavamani sikur asgjë nuk ndodhte”, tha avokati i burrit, Steven Hittelman.

Dermatologia Yue Yu u arrestua për dyshimin për helmim të bashkëshortit të saj.

Sipas policisë, bashkëshorti Jack Chen ishte sëmurë gjatë atij muaji dhe kishte ngritur dyshime se sëmundja i erdhi nga dora e gruas së tij, e cila besoi se po e helmonte.

Përveç shijes së kimikateve në gojë, Chen u diagnostikua me ulcerë në stomak dhe inflamacion të ezofagut.

Më pas ai vuri kamerat në kuzhinë dhe bëri zbulimin.

Chen bëri kërkesë për urdhër ndalimi kundër gruas së tij. Ajo është liruar nga burgu.

Në dokumentet e gjykatës thuhet se abuzimi verbal, fizik dhe emocional zgjatej edhe te dy fëmijët e tyre.

“Nëse fëmijët tanë ia bënin të ditur se kënaqeshin të kalonin kohë me mua, ose tregonin dashuri për mua, ajo do t’i fuste në dhomën e tyre dhe do t’u bërtiste deri të sigurohej se nuk do të tregonin dashuri më për mua”, tha Chen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *