Dagz dhe Pm shokë të ngushtë, por jo dhe të dashurat e tyre!

Dj Dagz dhe Dj Pm kanë pasur një vit të rëndësishëm sa i përket karrierës por njëkohësisht edhe jetës private.

Big Brother Vip Albania ka qenë urë lidhëse mes tyre dhe Einxhel dhe Sarah, ku nga shtëpia e famshme dolën si çift.

Edhe pse Dagz dhe Pm janë shokë shumë të ngushtë, të njëjtin raport duket se nuk e kanë Einxhel me Sarah, por kjo e fundit ka treguar se nuk janë zënë mes vete por thjesht nuk kanë marrëdhënie të ngushta siç e kanë të dashurit e tyre./Neutral

Leave a Reply

Your email address will not be published.