Kjo është kërkesa e familjes Osmani në lidhje me dy të akuzuarit, Krivaça dhe Sejdiu…

Pas përfundimit të senacës së gjyqit avokati i familjes së Marigona Osmanit, Gazmend Rexhepi, ka thënë…

Pamje: Momenti kur Dardan Krivaça shpërthen në lot

Në Gjykatën Themelore të Ferizajt po mbahet seanca gjyqësore ndaj Dardan Krivaqës dhe Arbër Sejdiut, të…

Përfundon seanca: Këto janë deklaratat e Dardan Krivaçës dhe Arbër Sejdiut

Ka përfunduar seanca fillestare në rastin e Marigona Osmanit ndaj të akuzuarve, Dardan Krivaça dhe Arbër…

Kjo ishte dëshmia rrëqethëse që kishte dhënë nëna e Marigona Osmanit

Sot po mbahet seanca gjyqësore ndaj Dardan Krivaçës dhe Arbër Sejdiut për vrasjen e Marigona Osmanit.…

Dardan Krivaça qan në seancë: Kjo është deklarata e tij

Ka filluar seanca fillestare ndaj Dardan Krivaqës dhe Arbër Sejdiut, të akuzuar për vrasjen e Marigona…

A po marrin pjesë në seancë prindërit e Marigona Osmanit?

Prindërit e 18-vjeçares nga Ferizaj, Marigona Osmanit, janë parë në Gjykatën Themelore në Ferizaj, atje ku…

Kjo është deklarata e parë e Arbër Sejdiut pas paraqitjes në gjykatë

Dardan Krivaqa ka shfrytëzuar të drejtën të mbrohet në heshtje, kurse Arbër Sejdiu, u deklarua i…

Detaji që ra në sy tek Dardan Krivaça kur erdhi në Gjykatë…

Sot fillon gjykimi ndaj Dardan Krivaçës dhe Arbër Sejdiut për vrasjen e Marigona Osmanit. “Betimi për…

Fjalët e para të Dardan Krivaçës pas paraqitjes në gjykatë

I akuzuari për vrasjen e Marigona Osmanit, Dardan Krivaqa është mbrojtur në heshtje sot, në seancën…

Momenti kur dërgohen në gjykatë Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu, të akuzuar për vrasjen e Marigona Osmanit

Ka filluar seanca fillestare ndaj Dardan Krivaqës dhe Arbër Sejdiut, të akuzuar për vrasjen e Marigona…